Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Κι αυτός ο πούστης ο ήλιος, δεν τελειώνει ποτέ


Όπως συνηθίζω να λέω κάθε φορά τέτοιες μέρες, η χρονιά αλλάζει όχι ο χρόνος. Η ζωή τσουλάει όπως θέλουμε και όπως επιλέγουμε. Γι' αυτό λοιπόν ας έχουμε δίπλα μας άτομα που θα είμαστε έτοιμοι να "πεθάνουμε" γι' αυτά. Άτομα που ξέρουμε πως μας δίνουν δύναμη, ζούμε με αυτά και από αυτά. Μεγαλώνουμε και έχουμε ανάγκη τη συντροφικότητα, το σεβασμό και την αλληλοκάλυψη. 

Το 17 πέρασαν πολλά άκυρα άτομα από τη ζωή μου, κακές "σχέσεις", υπερεκτιμημένες προσδοκίες, λάθος χειρισμοί. Ακόμα και άτομα που ήταν χρόνια στη ζωή μου κάποια στιγμή "έσπασαν". Δεν το κατηγορώ, ούτε το κρίνω ο καθένας φτιάχνει τη ζωή του όπως εκείνος νομίζει καλύτερα. Δεν έχω απαιτήσεις, θέλω μόνο ξεκάθαρες κουβέντες.

Ας έρθει λοιπόν το 2018 ομαλά και να ξεκινήσει η ιστορία μιας νέας "γλυκιάς συμμορίας" και να έχουμε δίπλα μας άτομα που δεν θα μας αφήσουν ποτέ να πέσουμε κάτω.

  

5 σχόλια:

  1. 12 ώρες πριν γράψεις αυτό το post,μετά απο πολυ αλκοολ κι αφου είχα ξεράσει ήδη μια φορά, σε ένα μαγαζί στη Δάφνη εξηγούσα σε κάτι ρεαλιστές (χαρακτηρισμός που αποδόθηκε απο τους ίδιους για τον εαυτό τους) οτι ο στόχος είναι να υπάρχουν άνθρωποι στις ζωές μας που θα είναι αναντικατάστατοι κι αυτό είναι η μαγκιά.
    Επέμεναν να με λένε ρομαντική κι οτι θα μεγαλώσω και θα καταλάβω πως αυτό που λέγω είναι ουτοπικό...Εγω απλά τους είπα "Αι τράβα στο τάφο σου ,αγόρι μου, γιατί απο ζωή εσύ δε ξέρεις!"
    Αααα στα διάλα!! Κι όπως έχεις πει κι εσυ παλιοτερα(γιατι έχεις πει μεγάλες κουβέντες): καλή τύχη σε όσους δε μας άντεξαν και καλή αντάμωση να έχουμε με τους υπολοιπους!!!
    Καλή χρονιά,αδέλφια!!
    --ΣαλιάγκιΤοΜηΜεΞαναπείτεΡομαντικόΓιατίΘαΠιαστούμεΜαλλίΜεΜαλλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαλιαγκι εχω πει πολλες μεγαλες μαλακιες στη ζωη μου συνηθως οταν εχω πιει ή την εχω πιει! Σιγουρα δεν ειχα ειχα πει στο τελος και "θανατος ρε γατοι!"; :P

    Το οτι καποιοι ανθρωποι μπορει για μας να ειναι αναντικαταστατοι δεν σημαινει πως πρεπει να "συνεπαγεται και αντιστροφως". Αυτο λεγεται εκτιμηση, σεβασμος και ειναι κατι που κερδιζεται και μαγκια σε οποιον μας προκαλει τετοια συναισθηματα, ασχετα με την δικη του αποψη προς το ατομο μας!

    Καλη χρονια σε ολους μας, γιατι αρχισε δυσκολα απ' οτι ειδα! :o)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ενθυμούμαι να είχε γίνει κάποια αναφορά σε αιλουροειδή...
    Εγω πάντως τη θέλω την διπλή συνεπαγωγή...θα τη πω την αμαρτία μου. Και τα παραδείγματα αναντικατάστατων ανθρώπων που είχα στο μυαλό μου οταν διαφωνούσα με τους ρεαλιστές της Δάφνης, ήταν απο αυτές τις σχέσεις που το αλισβερίσι σεβασμού, εκτίμησης κι αγάπης γινεται ισότιμα και αμφίδρομα. Αυτό δε μπορουσαν να χωνέψουν με τίποτα οτι γίνεται, οτι πλέον δεν είσαι άτομο αλλα γίνεσαι σύνολο με κάποιον άλλον που εχεις διαλέξει και σε έχει διαλέξει.
    --ΣαλιάγκιΤοΕξημερωθείτεΤονΜικρόΜουΤονΠρίγκιπαΜέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς η δικιά μου γλυκιά συμμορία είναι φτιαγμένη εδώ και 35 χρόνια και επίσης ευτυχώς παραμένει ως είχε στο ξεκίνημά της και ακόμα πιο ευτυχώς ήταν μαζί μου τις πρώτες ώρες και μέρες του 2018!

    Καλή χρονιά Μανόλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη χρονια και σε σενα Αρτιστα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή