Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ας ξανασυστηθούμε


Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους, έχουν μια διάρκεια ζωής και κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει. Έτσι και τώρα κάποια πράγματα έπρεπε να τελειώσουν, να κατεβάσουμε ρολά και να συνεχίσουμε. Πρέπει όμως και να ξανασυστηθούμε γιατί με κάποιους παραγνωριστήκαμε απ' ότι φάνηκε.

Εγώ είμαι ο Μανώλο, αγαπάω τους ανθρώπους που είναι "κουρέλια", τις "συμμορίες", αυτούς που πέθαναν γελοία, τους μαστούρηδες και τους φευγάτους γενικά, τους αλκοολικούς και τις ξανθές πόρνες πολυτελείας.

Είμαι Γαύρος και ζουλάω την οδοντόκρεμα από τη μέση. Μιλάω περί μπάλας, υπάρξεως, πολιτικών ιδεογραφημάτων, αγάπης και έρωτος.

Ξεκινάμε!

7 σχόλια:

  1. Επιτέλους! Νόμιζα ότι δεν θα σε ξαναβρώ.
    Πάω μια μέρα στον Κύκλο, βρήκα τοίχο-πόρτα. Αμάν, λέω, τι έγινε ρε παιδιά; Τι έπαθε ο Μανόλο; Γιατί το έκανε πριβέ το βλογ;
    Κι όχι τίποτε άλλο, μα και τον κουμπάρο Μάλερ που ρώτησα κι αυτός δεν ήξερε και λέγαμε "Κρίμα που δεν μπορούμε να βρούμε τον Μανόλο" και τέτοια!
    Και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα σήμερα, που μπήκα στο βλογ μου και σε είδα!
    Κι όταν είδα και το νέο βλογ, χάρηκα ακόμα πιο πολύ.
    Κι όταν διάβασα και τον τίτλο του, ανέβηκα πάνω στο γραφείο και φώναζα "Γιούπιιιιιι", από τη χαρά μου!
    Γιατί δεν έχει σημασία αν δεν είμαι Γαύρος ή αν δεν προτιμώ τις ξανθές πόρνες ή αν φέρομαι διαφορετικά στις οδοντόκρεμες ή αν δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιο ποστ σου είναι για ποδόσφαιρο και ποιο για μπάσκετ.
    Σημασία έχει ότι πηγαινοερχόμαστε ο ένας (εσένα εννοώ) στο βλογ της άλλης (εμένα εννοώ), τουλάχιστον τρία χρόνια τώρα κι όσο να πεις σε έχω συμπαθήσει πολύ μέσα σ' αυτά το διάστημα!
    Καλώς ήλθες και πάλι και με γεια το νέο βλογ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καλώς τον. Ευτυχώς έχω κουμπάρα (την από πάνω) σπίρτο και με ενημέρωσε. Καλορίζικο το νέο σπιτικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Αρτιστα του βωβου

    Αννα, οπως θα 'χεις καταλαβει ειμαι συνεπης στις εμμονες μου και γενικα δεν τα παω καλα με το γραψιμο. Αλλου χανομαι και αλλου βρισκομαι. Εδω μεσα απλα μπαινω στη λογικη του "σημασια εχει να ξεχαστουμε αλλα να μην ξεχασουμε" καποιες φορες τα καταφερνω καποιες αλλες οχι.

    Θα τα λεμε! (:

    @ Mahler76

    Καλως σας βρηκα Mahler!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή καινούρια αρχή λοιπόν! (άσε, κι εγώ είχα πέσει στον τοίχο και στεναχωρέθηκα, αλλά σκέφτηκα οτι δικό του είναι ό, τι θέλει το κάνει το μπλογκ. Αλλά τώρα χάρηκα :) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μανόοοοοοοοοολο,παλιόπαιδο! Μας είχες λαχταρίσει κι εμας! Μη ξαναχαθείς ρε! Σ'αγαπάμε λέμε!
    --ΣαλιάγκιΤοΧαμένοΑποΌλεςΤιςΑπόψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαλιαγκι εγω χανομαι αλλα και εσυ δεν πας πισω... αραχνες εχει βγαλει το μαγαζακι σας. Σε λιγο θα κανουμε καταληψη μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή